Meditationsforløb

OM-billedeMød dit autentiske selvintegrér mere af din sjæl, få skabt et dybere samarbejde mellem hjerte og hoved, og lær hvordan du løfter vibrationsniveauet i dig og transformerer det tunge til mere ro, lys og glæde.

Lær at forbinde dig med ubetinget kærlighed – at modtage den kærlighed, som du er fantastisk dygtig til at give til andre.
Lær hvordan du virkelig fylder dig selv med lys gennem jævnligt at løfte din vibration og skabe en balance i alle dine legemer.

På dette meditationshold fyldes du hver gang med energi, vi skaber dybere sjælskontakt, hvorefter vi laver lysarbejde – dvs. løfter energi for os selv, hinanden, vore kære og jorden som helhed,  gennem guidede og kanaliserede meditationer.

Vi lader energien inspirere den enkelte aftens tema.
Forudsætning for at deltage er blot at du har lidt grundviden omkring spiritualitet, dvs har hørt om chakra og har en fornemmelse af at du er mere end blot din krop.

Alle kan deltage, dog er disse møder for dig der er klar til et forløb i sjælsudvikling – tilmelding er nødvendig og bindende for alle gange på mail@sol-lyset.dk eller 42 509 905