Meditationsforløb

Meditation for ALLE

Skab timeout i dagligdagen og få energi

v/Kirsten Graae Jørgensen, terapeut og meditationsguide siden 2005

Lær at skabe et pusterum i hverdagen, og få mere overskud og balance i krop og sind vha. guidede meditationer, samt lette fysiske øvelser. Du kan opnå dybere kontakt med dig selv, ro på tankerne og følelsen af at være hjemme i dig selv, til stor støtte i en ellers travl hverdag.

Hver session vil bestå af en “lande”-meditation, hvor vi slipper dagen og gør kroppen klar til den efterfølgende dybere guidede meditation. De guidede rejser foregår i et letforståeligt billedsprog. Efter timen går du herfra med en indre ro, balance og er afspændt.

Meditation vs. Mindfuldness

Den primære forskel er at meditation er en tilstand, der opnås i en afgrænset tid, hvor mindfulness er en form for livsanskuelse, og en måde at opleve verden på, at være tilstede i livet på – det er en bevidsthed om hvordan du oplever livet. Det er mere udadrettet.

Derudover er deres effekter også forskellige; meditation giver dyb ro og ny energi, og mindfulness giver mere nærvær og positivitet.

Mindfulness handler om at være nærværende og leve i nuet. At være mindful, er ikke noget der kommer af sig selv. Det er heller ikke nok at læse om det – det skal trænes og opleves.

Meditation er en tilstand, der opstår når tanker og følelser falder til ro og du opnår kontakt til dit nærvær i nuet. Det er et selvstudium, og du observerer dig selv.

Derudover omfatter meditation dyb refleksion og søgningen af det dybeste i dig selv. Meditation kan selvfølgelig stå alene og kan også være et redskab der bruges i forbindelse med Mindfullness træning.

Spirituel selvudviklingsmeditation

Mød dit autentiske selvintegrér mere af din sjæl, få skabt et dybere samarbejde mellem hjerte og hoved, og lær hvordan du løfter vibrationsniveauet i dig og transformerer det tunge til mere ro, lys og glæde.

Lær at forbinde dig med ubetinget kærlighed – at modtage den kærlighed, som du er fantastisk dygtig til at give til andre.
Lær hvordan du virkelig fylder dig selv med lys gennem jævnligt at løfte din vibration og skabe en balance i alle dine legemer.

På dette meditationshold fyldes du hver gang med energi, vi skaber dybere sjælskontakt, hvorefter vi laver lysarbejde – dvs. løfter energi for os selv, hinanden, vore kære og jorden som helhed,  gennem guidede og kanaliserede meditationer.

Vi lader energien inspirere den enkelte aftens tema.
Forudsætning for at deltage er blot at du har lidt grundviden omkring spiritualitet, dvs har hørt om chakra og har en fornemmelse af at du er mere end blot din krop.

Alle kan deltage, dog er disse møder for dig der er klar til et forløb i sjælsudvikling – tilmelding er nødvendig og bindende for alle gange.