Nu lever jeg!
Da jeg kontaktede dig var på et tidspunkt hvor jeg følte at alting skred under mig. Jeg havde ikke længere noget fast holdepunkt i mit liv og samtidig følte jeg at det var på tide at få gjort op med fortidens spøgelser. Jeg tror at jeg skrev til dig at jeg ville leve og ikke bare overleve – den sætning har du i hvert fald pointeret overfor mig flere gange.

Du modtog mig med åbenhed og varme, og gennem kærlige, omsorgsfulde og positive sessioner hos dig fik du guidet mig igennem og givet mig redskaber og svar som jeg er evig taknemmelig for. Ligegyldig hvad jeg sagde var der en forklaring og flere gange har jeg sagt ”Hold da op! Det var jeg slet ikke klar over, men det giver jo mening!”. Forløbet har givet mig en mulighed for mere energi, lethed og hjulpet mig til bearbejde og mærke mine følelser og åbne op. Og især at acceptere at tingene godt kan være svære en gang imellem, at det er en del af processen og det er helt okay.

At jeg derudover har tabt over 7 cm i taljen efter forløbet, fordi jeg er begyndt at lytte til min krop, er jo bare et kæmpe plus!

Meditationsaftenerne hos dig, var første gang en udfordring for mig, og det tog lidt tid inden jeg turde springe ud i det. Jeg tror jeg var bange for at vi skulle krænge vores inderste ud for fremmede – men det var jo lige det modsatte! Aftenerne har kun givet positive bekræftelser og samtidig givet en dejlig ro at være sammen med glade, dejlige mennesker.

Du har sendt mig ud på en fantastisk rejse, som jeg er langt fra færdig med. Men nu har jeg fået et anker at holde fast i når der bliver sat for mange sejl. Jeg er spændt på at se hvor denne rejse ender og hvor en ny fører mig hen.

Jeg er langt fra færdig med dig og det du kan – men nu er det fordi jeg lever, ikke for at overleve.
De kærligste hilsener Maja

Dødsfald
Kære Kirsten
Tusind tak for din store støtte i det næsten forgangne år, som det er gået siden vi mistede Søren ved selvmord 22 år gammel, på grund af ulykkelig kærlighed.

Du har været der for mig, og kunne med din viden støtte og hjælpe mig videre i livet.
Når jeg har været nede, har du formået at løfte mig op, eller hjælpe mig til at acceptere, at det var ok, som jeg havde det. Du kunne hjælpe mig til at se mine problemer, med nye øjne og give mig fornyet energi.

Du har også givet mig hjælp til, at vi som familie stadig kan fungere fint.
Tusind tak.
Kærlig Hilsen Helle S

Allerbedste anbefalinger
Jeg har af 2 omgange deltaget i Kirstens meditationsgruppe. Begge gange har været en god oplevelse.

Kirsten har en rigtig god evne til at lære sine “kursister” at meditere og alle kommer derfra med en god oplevelse. Personligt føler jeg at den ugentlige meditationsaften var med til at holde stress niveauet nede og energien oppe.

Det er helt klart Kirstens fortjeneste at jeg idag kan meditere selv og at jeg har fået åbnet op for min spiritualitet.
Jeg kan kun give Kirsten mine aller bedste anbefalinger.
Mvh Laila

Varm anbefaling
Jeg opsøgte dig med ønsket om at ”komme tilbage i mig selv” efter en lang periode, hvor jeg havde haft svært ved at mærke mine følelser i dybden og ved for alvor at være god ved mig selv.

Din ”Soul Body Fusion” tog mig på en forunderlig rejse og har gjort mig utrolig godt. Jeg har fået kontakt til mine følelser, ligesom jeg har fået ryddet op i nogle uhensigtsmæssige mønstre, jeg trods mange års selvudvikling havde kørende.

Jeg føler mig virkelig støttet. Min varmeste anbefaling og tak for din kærlige indsats.
Kærlig Hilsen Helle Lerche

Klient i et forløb
Hej Kirsten
Jeg har de sidste dage gået og tænkt over dine spørgsmål, og selvom jeg pt er nede med stress igen, vil jeg dog sige, at det ellers er gået meget fremad, jeg er blevet meget mere positiv og glad. Og synes også jeg kan mærke, at andre har forandret sig over for mig, de er blevet mere venlige og respekterer mig meget mere. Især på mit arbejde. Så det må jo være mig, der sender noget andet ud, end jeg plejer. Mit selvværd og selvtillid er blevet meget bedre. Alting lykkes bare bedre, så det er nok det jeg sender ud, der vender godt tilbage. Det, jeg bestemmer mig for, lykkes godt.

Jeg bruger dagligt lidt tid på at kalde på Mikaels beskyttelse og hans svingende sværd. Og på Kristi lys og den lilla flamme og på Jomfru Maria og Gabriel som jeg ber om at heale mit hjerte og vise mig vejen. Og tit gør jeg øvelsen med at visualisere jordforbindelsen.
Jeg er også blevet god til at finde skraldespanden frem. Og putte negative og ubrugelige tanker og følelser i. Ser tit bogen igennem som jeg har skrevet referat i, efter besøg hos dig. Så kan jeg bl.a huske alle de gode råd, som jeg fik hos dig.

Du skal vide at du er den bedste terapeut, jeg nogensinde har gået ved, så dejlig menneskelig og hjælpsom, og du var så nem og hyggelig at snakke med. Jeg havde det altid så godt, når jeg havde været hos dig, det var nok din healing du sluttede af med og din justering af chakra’ene, der var så godt. Jeg er så glad for, at du lærte mig englene at kende. Føler jeg har noget konkret at forholde mig til. Og nogle flere at be´ til. Det er dejligt at vide, at jeg kan be´ om beskyttelse. Så jeg har fået rigtig meget ud af at gå hos dig.
Oplevelser som jeg aldrig glemmer, bl.a den kanalisering du startede ned. Det har styrket min tro på det, jeg troede på, men ikke helt kunne forholde mig til. Jeg elskede den blanding af samtale og healing og at du samarbejdede med englene, fik råd af dem, det var så fedt og spændende.

Så alt mulig ros herfra.
Knus og held og lykke fremover mvh. Tove Sølund

…fra workshops/foredrag

Tegneterapi
Tegneterapi er en interessant og ufarlig måde at lære lidt om sig selv og giver et billede af, hvordan du har det her og nu i dit liv. Det er meget tankevækkende, hvilke informationer der kommer frem via tegningens symboler. Jeg kunne helt klart genkende mig selv og fik noget konkret med mig hjem, som jeg kunne arbejde videre med.

Kirsten er en ”engel”, som man bare ikke kan lade være at holde af, jeg kan på det varmeste anbefale hende, hun er super dygtig på sit felt.
De varmeste hilsner fra Anne-Marie Andersen

Tegneterapi
En interessant måde at blive klogere på sig selv og hurtigt finde en vej til et udviklings-/indsatsområde. En rigtig god oplevelse at dele det med en flok dejlige veninder – både før, under og efter.

Kirsten “underviser” på en meget jordnær og professionel måde – værd at opleve.
Heidi

Livets drama’er
Jeg oplevede et spændende foredrag med Kirsten hos den 6. sans i Vejle vedr. livets dramaer. Jeg vidste ikke meget om, hvad det egentlig gik ud på, da jeg mødte op, men blev særdeles positiv overrasket. Jeg fik adskillige AHA oplevelser under foredraget. Det var meget interessant, sjovt og samtidig lidt skræmmende, at kunne genkende sig selv og andre i de ”roller” vi ALLE gennem livet ofte ”falder ind i” og som ikke altid er hensigtsmæssige for os.

Det er et meget lærerigt foredrag og jeg kan slet ikke lade være at fortælle om det til andre, fordi det har gjort så stort indtryk på mig. Jeg har fået lyst til at lære endnu mere!!!
De varmeste hilsner fra Anne-Marie Andersen

Dramatrekanten
Foredraget om Dramatrekanten satte gang i min måde at opfatte mig selv og andre på. Et simpelt værktøj der gør en stor forskel.

Det var en spændende aften, hvor jeg kunne småsmile af mig selv over hvor tit jeg hopper rundt i de forskellige roller som “Redder”, “Offer” eller “Anklager”. I dag er jeg blevet mere bevidst om hvilken rolle jeg vil være i.
Heidi